aboutus_fin.jpg
 
 

Hvorfor velge New York Next

Vi bruker store deler av tiden vår på å sette sammen alle de rette brikkene i puslespillet og skape den optimale overgangen for internasjonale studenter og praktikanter som skal til New York. Det er en drøm i seg selv å bo i denne pulserende byen, og målet vårt er å skape en større interesse for byen hos unge mennesker. Det er dessverre vanskelig å leie i New York da man trenger an amerikansk guarantor, Social Security number og credit score for å bli godkjent som leietaker. Mange internasjonale studenter og arbeidstakere blir derfor tvunget til å betale hele oppholdet med én gang. Alle disse hindringene blir heldigvis borte når man bruker vår service. Vi ønsker at det skal være enkelt å leie i New York.
Våre egne erfaringer som tidligere internasjonale studenter i New York, samt vårt brede nettverk i byen, gjør det mulig for oss å skape en komfortabel og enkel overgang for deg som internasjonal leietaker.

Bolig

Skaffe seg leiebolig i New York kan være både avansert og tidskrevende for deg som skal leie for første gang. Vårt team gjør hvert steg av denne prosessen enklere for deg, slik at du slipper bekymringer. Vi har tilgang til leiligheter som passer enhver lommebok.

Leie

Som internasjonal student eller praktikant blir man ofte avvist av utleiere i New York. Ved å leie gjennom oss unngår du unødvendige hinder, slik som krav om amerikansk betalingshistorikk, spørsmål om Social Security number og betaling av hele leiesummen på forhånd.


Ingen eiendomsmegleravgift

For å få tilgang til en leilighet i New York er det vanlig å bruke en eiendomsmegler. Ved å bruke oss, unngår du dette, samt de høye summene man gjerne betaler for deres assistanse.

Support

Vi råder deg på en rekke områder; alt fra hvilken bank du bør bruke, til det mobilselskapet som passer best for deg. I tillegg tilbyr vi rabatter på en rekke arrangementer slik som Broadway shows og sportsarrangementer. Vi er her for deg gjennom hele oppholdet!